0
filosoferen, filosofisch gesprek, filosofische vraag, volwassenen

Wat is GOD.?

GOD. gaat over het verlangen alles te willen vatten, over het benoemen van het onbenoembare, het begrijpen van het onbegrijpelijke. Over dat wat we niet zeker weten maar toch in geloven: in de liefde, jezelf, buitenaards leven, durfkapitalisme.
GOD. gaat over de poging elkaar te begrijpen totdat we niks meer hoeven te zeggen.
In GOD. wordt er een poging gedaan het onderwerp geloven te benaderen. Een poging om dichtbij te komen.

GOD. is een voorstelling gebaseerd op de gelijknamige toneeltekst GOD. van schrijverscollectief BOG. De Makers brengen deze moderne toneelliteratuur op het podium bij u in de buurt! Vanuit de tekst zijn we op onze eigen wijze aan de slag gegaan en zijn met de acteurs deze uitdagende materie te lijf gegaan. Dit heeft geresulteerd in een voorstelling vol fysiek acteergeweld, vragen opgooien, pogen deze te beantwoorden, stil zijn en rennen tot je erbij neervalt.

Om deze theaterervaring helemaal compleet te maken, kunt u als publiek voor de voorstelling gratis deelnemen aan een filosofisch gesprek. Onder leiding van de filosofen van De Denkschool wordt u meegenomen in de methode van het filosofische gesprek, ‘een manier om tot ware kennis te komen’. Doe mee! Er zijn 32 plaatsen beschikbaar voor het gesprek.

Voor wie?
Voor iedereen die zich zo nu en dan vragen stelt over het leven, omdat de huidige tijdgeest vraagt om bezinning. Omdat het soms nodig is stil te staan bij het gegeven dat we mens zijn. En natuurlijk voor iedereen die van theater houdt.

Waar is het?
De Muze te Noordwijk. Op zondag 7 oktober 2018 om 20.00 uur.

Wat kost het?
€15,00 incl. voorgesprek, garderobe en drankje.
Vanaf 16 jaar.

Benieuwd naar De Makers Theater? Klik op: De Makers Theater

X